error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

Jums nākotnes standarts GEALAN-KUBUS

Kas ir sistēma GEALAN-KUBUS? Sistēma GEALAN-KUBUS® atklāj arhitektiem dažādus jaunus noformēšanas variantus un līdz ar to jaunas perspektīvas.

Kas ir  sistēma GEALAN-KUBUS?    Sistēma GEALAN-KUBUS® atklāj arhitektiem dažādus jaunus noformēšanas variantus un līdz ar to jaunas perspektīvas. Sistēma GEALAN-KUBUS® piedāvā revolucionāru formu koncepciju PVC logiem arhitektūrā. Ko tas nozīmē? Vairāk gaismas un atklāta telpa , pateicoties liela izmēra stiklotai virsmai, kas atklāj jaunu brīvību darbībai. Apvienojot visas savas inovācijas vairāku desmitu gadu garumā koncernam GELAN izdevās atrast  jaunajā sistēmā konstruktīvu risinājumu, kas nebija atrasts iepriekš. Ļoti šaurs rāmis un apslēpta logu vērtne. Šī inovācija ļauj projektēt ēkas ar maksimālu apstiklošanu. Tādā veidā,  pateicoties pilnībā apslēptai vērtnei, pazūd robeža starp interjera telpu iekšpusi un skatam no loga. Tiek radīta kopējā harmonija – kopējā veseluma iepaids starp rāmi un vērtni. Precīza formas izvēle apvieno estētiku un simetriju. Kā tiek panākts, kad ir vairāk gaismas un minimums elementu?

Taisnstūra optika iekšpusē un ārpusē;
no ārpuses nav redzama vērtne;

papildus profils no loga iekšpuses;

unikāla Acrylcolor virsma, kas redzama no ielas puses;

stikla paketes STV® inovatīvā tehnoloģija ļauj vērtnei būt vieglai un neredzamai, tādejādi nodrošinot maksimālu stabilitāti;

siltuma izolācijas lieliskie rādītāji, pateicoties IKD® - tehnoloģijai, kas piepilda iekšējās kameras ar siltuma izolatoru utt.

Sistēma GEALAN-KUBUS® salīdzinājumā ar citiem standarta sistēmas PVC logiem un durvīm: tiem ir mazāk rāmju un vairāk stikla un gaismas, ko   jau sen gaidīja arhitekti, projektētāji un būvnieki.  GEALAN-KUBUS® ir absolūta sistēmas inovācija sistēmu profilā, kas nosaka jaunu  dizaina valodu plastikātu logu ražošanā.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger