error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

PLASTMASU LOGU REMONTS

Plastmasu logu remonts var būt gan sarežģīts, gan vienkāršs. Vienkāršs plastmasu logu remonts parasti ir saistīts ar sliktas kvalitātes gumiju, ko ieliek ražotājs logā tā izgatavošanas periodā. Tāda tipa defekta parādīšanās kļūst par iemeslu, kad dzīvoklī vai mājās sajūtam caurvēju un uz palodzes parādās putekļi. Tad plastmasu logu remonts ir vienkārši blīvju nomaiņa.

Necnšaties to darīt paši un censties plastmasas logu aizlīmēt, piemēram, ar līmlenti. Tādas darbības var tikai pasliktināt jūsu sadzīves apstākļus un loga tiešās funkcijas.

Ražotāji izgatavo gumijas blīves ar precizitāti līdz +/- 0,1 milimetriem. Rezultātā logu atvēršanas un aizvēršanas laikā logu vērtnes furnitūras detaļas noberžas, kas arī var kļūt par plastmasas loga defekta iemeslu. Parasti šo detaļu nomaiņa pilnībā normalizē loga blīves.

Stiklu pakešu remonts nepieciešams tad, kad jūs pamanāt pirmos mehāniskos defektus uz elementiem, piemēram, skrāpējumus. Speciālisti ļoti ātri atjauno iepriekšējo logu virsmas izskatu, izmantojot īpašus līmju maisījumus un slīpēšanu.

Vēl nopietnāki defekti ir tad, kad kāda iemesla dēļ nav ievērots logu izgatavošanas tehnoloģiskais process. Tas var būt, ja ir pārrautas savienojuma šuves. Šajā gadījumā nepieciešams pilnībā nomainīt visas logu vērtnes. Stiklu pakešu regulēšana tiek izpildīta ar speciāliem instrumentiem, kas ļauj profesionāli likvidēt visus defektus.

Parasti , visu stiklu pakešu defekti parādās ne uzreiz pēc logu montāžas, bet vēlāk.

Ja nepieciešams plastmasas logu remonts, tad labāk to uzticēt speciālistam, jo tas samazinās risku veļ ko sabojāt. Šis pakalpojums aizņems īsu laiku - apmēram 15 minūtes un nemaksās dārgi.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger