error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

Uzlabo siltumizolāciju ar IKD®!

2010. gadā pirmo reizi koncerns GEALAN piedāvāja tirgū, kā siltuma izolāciju iespējams uzlabot, izmantojot IKD® putu tehnoloģiju. Šodien jau GEALAN ir pietiekoši liela pieredze produktu ražošanā, izmantojot «know-how» un aktīvi izmanto šīs zināšanas, lai izgudrotu un ražotu absolūti jaunas sistēmas.

2010. gadā pirmo reizi koncerns GEALAN piedāvāja tirgū, kā siltuma izolāciju iespējams uzlabot, izmantojot IKD® putu tehnoloģiju. Šodien jau GEALAN ir pietiekoši liela pieredze produktu ražošanā, izmantojot «know-how» un aktīvi izmanto šīs zināšanas, lai izgudrotu un ražotu absolūti jaunas sistēmas. GEALAN IKD® tehnoloģija nozīmē to, ka profila kamera ir piepildīta ar PUR putām, kas nodrošina siltumizolāciju. Šī veiksmīgā tehnoloģija, kas ir pieejama jau labu laiku, uzlabo gan profilu, gan visu citu struktūru siltumizolācijas īpašības. Profila kameras, kas ir piepildītas ar putām un kurām nav tērauda elementu, novērš konvekciju, tāpat arī ievērojami pieaug profila virsmas temperatūra. GEALAN IKD® profili tiek piegādāti jau pildīti ar siltumizolācijas putām.

Papildus plusi:

  • Klienti saņem GEALAN profilu, kas jau piepildīts ražošanas procesā.
  • Pārstrādājot šādu profilu ražotājam nav papildus izdevumi.
  • Augstāks komforta līmenis, zemākas izmaksas.
  • Uzlabota siltumizolācija PVC profili logiem un durvīm
  • Intensīvais dobuma blīvējums
  • Profiliem IKD® var būt otrreizējā pārstrāde

Pateicoties intensīvai serdeņa izolācijai (IKD®) visur, kur citkārt tiktu izmantots aukstais tērauds, nostiprinātāja kamera tiek piepildīta ar īpašu augstas izolācijas materiālu. Šo tehnoloģiju galvenokārt var izmantot, lai panāktu teicamas siltumizolācijas vērtības. Savienojumā ar STV® tehnoloģiju, ir iespējams izveidot visbiežāko izmēru elementus. Tādējādi tiek samazināts svars un izmaksas, kā arī uzstādīšana kļūst vienkāršāka.

 

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger