error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

Eduards

Dārgie, cienījamie klienti, un visi tie, kuri seko mūsu mājas lapas ziņām! Mēs priecājamies Jūs sveicināt šajā pavasara periodā, kad daba un viss dzīvais atmostas no ziemas miega. Ļoti ceram, ka visiem bija silti un mājīgi šajā ziemā savās mājās un dzīvokļos. Par laimi, ziema nebija tik barga. Tomēr, daudzas ģimenes dzīvo nosacījumos, kuri nav pieņemami jebkurā no gadalaikiem. Dzīvokļos nav remonta, bet logi pilnībā nav piemēroti normālai dzīvošanai, caurvējš provocē saslimšanu ar saaukstēšanos. Pats svarīgākais ir palīdzēt šādiem cilvēkiem, kuriem nav iespējas un līdzekļu paveikt to pašiem. Mūsu kompānija turpina atbalstīt bērniņus-invalīdus akcijas „Dāvā siltumu bērniem” ietvaros, sadarbojoties ar labdarības organizāciju ziedot.lv.Rudenī mēs uzstādījām plastikāta logus zēna-invalīda Armanda Ošiņa ģimenē. Tā bija liela laime visai ģimenei! Mēs patiesi priecājamies, ka varam dāvāt prieka un omulības stariņus tiem, kuriem tas ir tik ļoti nepieciešams.

Nesen mēs bijām ciemos ģimenē, kurai atbalstsarī ir ļoti svarīgs. Ģimenē ir puika-invalīds. Eduards Kiršteins, dzimis 2005. gadā. Zēnam ir konstatēts agrīns organisks CNS. Bojājums ar multiplām attīstības anomālijām. Kompānija „Rīgas Logi” izsaka dziļu līdzjūtību, taču Eduardam svarīgāka ir reālā palīdzība, kuru mēs arī sniedzām, uzstādot jaunus plastikāta logus dzīvoklī, kurā dzīvo puika ar savu ģimeni. Tagad dzīvoklī ir daudz siltāk un mājīgāk. Bērna acis staroja, tajās varēja redzēt neviltotu laimi un pateicību. Jebkurā gadalaikā mēs zināsim – Eduardam un viņa ģimenei ir silti un komfortabli. Saka – „skaistums izglābs pasauli”, bet mēs esam pārliecināti – pats svarīgākais, kas var izglābt pasauli, padarīt to labāku un gaišāku – tie ir labie darbi. Mēs noteikti arī turpmāk palīdzēsim bērniem-invalīdiem, cik tas būs iespējams, bet vēl vairāk mēs vēlamies, lai visi būtu veseli un laimīgi!

Ar cieņu un siltumu, Jūsu kompānija „Rīgas Logi”.

Padalīties

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger