error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

Balkonu un lodžiju apdare

Iegādājoties jaunu dzīvokli, mēs izvēlamies tādu, kas ir piemērots mājīgai dzīvošanai. Viss ir ideāli, tikai nepatīkams aukstums plūst no balkona puses…. Varbūt esiet nolēmuši dzīvoklī izveidot lodžiju? Vai vēlaties iegūt noderīgu papildus telpu, ko var izmantot racionāli? Varbūt vēlaties, lai jūsu balkons vai lodžija radītu mājīgu atmosfēru, kur pēc darba dienas varētu vienkārši atpūsties?

Iegādājoties jaunu dzīvokli, mēs izvēlamies tādu, kas ir piemērots mājīgai dzīvošanai. Viss ir ideāli, tikai nepatīkams aukstums  plūst no balkona puses…. Varbūt esiet nolēmuši dzīvoklī izveidot lodžiju? Vai vēlaties iegūt noderīgu papildus telpu, ko var izmantot racionāli? Varbūt vēlaties, lai jūsu balkons vai lodžija radītu mājīgu atmosfēru, kur pēc darba dienas varētu vienkārši  atpūsties?

Pēc neliela remonta jūs varat iegūt dzīvoklī papildus ērtu un mājīgu telpu, piemēram, verandu, atpūtas telpu. Ja balkons vai lodžija ir pilnībā aizstikloti, tad  aukstākajos gada mēnešos šai telpai būtu vairāk praktiska nozīme, bet siltākā laikā tie pārtop vienkārši par atpūtas telpu, kurā var norobežoties no liekiem trokšņiem un justies ērti.

Pareizi izvēlēts balkona apdares veids ļauj to padarīt to funkcionālāku.

Balkona un lodžijas apdare ar plastmasu ir praktiska, kvalitatīva un funkcionāla.

Plastikāta oderējums pašlaik ir  vispieejamākā apdares darbu materiāla versija. Šīs videi draudzīgā un drošā materiāla galvenā priekšrocība ir izturība. Iztur temperatūras svārstības no -30 līdz +50 grādiem. Kalpošanas laiks ir vairāk nekā 30 gadu garumā.

Cits populārs balkonu un lodžiju apdares veids ir ar plastmasas paneļiem. Tie ir ne mazāk praktiski un uzticami kā plastmasas oderējums un vairāk iespēju dizaina dažādībai: plašs krāsu toņu spektrs, kas atgādina dabisko koku, akmeni utt. Plastmasas paneļi ir arī mitruma izturīgi, viegli kopjami.

Šie PVC fasādes paneļi ir droši jūsu ģimenes veselībai. Apšuvums ir izturīgs pret negatīviem laika apstākļiem (sniegs, vējš, lietus, sals). Materiāls arī saglabā krāsu, neizdeg saulē utt.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger