error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

INOVATĪVIE VĀCU PVC LOGI

Ne visi plastmasas logi ir vienādi. Ar profila dizaina atšķirības ir milzīga ietekme uz loga tehniskajām īpašībām.

RĪGAS LOGI uzskata, ka vācu PVC logi ir vislabākie, tāpēc sadarbojas ar vācu ražotājiem. To apliecina arī produkcijas kvalitāte (GEALAN profilu, WINKHAUS furnitūras sertifikāti, Logu un durvju ražotāju asociācijas Latvijā sertifikāts un citu piegādātāju sertifikāti, kas pamatoti uz ISO 9001-2000 sertifikātu prasībām). 

Plastmasas produkti ir izgatavoti, balstoties uz GEALAN logu profiliem, izmantojot Eiropas tehnoloģijas. 
RĪGAS LOGI piedāvā 3 logu profilu pamatveidus: GELAN S 8000, GELAN S 9000, kā arī WINKHAUS AutoPilot Active. Furnitūras tehnikas logiem un durvīm tirgū WINKHAUS ir tehnoloģiju līderis. Šīs reputācijas pamatojumu pierāda tehnoloģijas Winkhaus jaunais paraugs: Winkhaus AutoPilot. 

Vācu PVC logi izgatavoti no jaunākās paaudzes GEALAN profila sistēmu ne tikai izskatās pievilcīgi, ar izsmalcinātu profilu, kas arī pilnveidoti līdz pēdējai detaļai, lai apmierinātu visas tehniskās prasības.

Vācu PVC logi ir izturīgi - logi ir viegli tīrīt un prasa ļoti maz pūļu to uzturēšanu. Izturīgi pret klimatiskajiem un vides ietekmes, tiem ir ilgs kalpošanas laiks.

Vācu PVC logi ir elastīgi - Lai ievērotu klientu dažādās gaumes un viņu vēlmes, saistībā ar arhitektūras stilu, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, mūsdienās logi var būt ne tikai baltā krāsā, bet arī daudzkrāsaini, ar dekoru vai koksnes graudu foliju.

Vācu PVC logi ir indivuāli - var izvēlēties dažāda izmēra PVC logus, piemēram, atvēršanas mehānismu, kad atver loga apakšnodaļu. Katrs izvēlas pēc sava individuālā rakstura. Ar GEALAN profiliem ir iespējams pat neparastas logu formas.

Vācu PVC logi ir ērti - augsta siltuma un skaņas izolācija, lieliska aizsardzība un ventilācija, logi izgatavoti no GEALAN augstas kvalitātes profiliem, un tas nozīmē, ka ka siltums paliek iekšpusē un troksnis paliek kaut kur ārā. Tie nodrošina drošību un komfortu un rada neaizmirstamu dzīvesvietas mājīgumu.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger