error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

Jauna māja, silta māja

Pirms sakām plānot mājas būvniecību, vispirms padomāsim par veiksmīgi izvietotiem logiem. Arī nepareizi un slikti siltinātas sienas var kļūt par būtisku siltuma zudumu avotu.

Pirms sakām plānot mājas būvniecību, vispirms padomāsim par veiksmīgi izvietotiem logiem.  Arī nepareizi un slikti siltinātas sienas var kļūt par būtisku siltuma zudumu avotu.  Sienu siltumizolācijas biezums un materiāli tiek izvēlēti atbilstoši sienu materiāliem. Vieglāk ir ar guļbūvēm vai citām koka mājām, jo šie materiāli papildus nav jāsiltina. Cits aspekts, kas ietekmē siltuma zudumus caur sienām, ir elementu, paneļu, dēļu savienojumu vietu kvalitāte. Savienojuma vietas var būt lielu zudumu avots, tādēļ, ja mājai ir sarežģīta forma, tām ir jāpievērš īpaša uzmanība.

Logi ir otrs iespējamo siltuma zudumu avots. Siltuma zudumus caur logiem ietekmē to skaits un izmēri. Jo logi ir lielāki, jo vairāk siltuma caur tiem izdalās. Būtiska ir arī logu kvalitāte. Šodien ir populāri daudzkameru plastmasas logi, kas ir hermētiski noslēgti un labi aiztur siltumu. Tomēr, izvēloties logus, pievērsiet uzmanību, ka ir arī sastopami lēti analogi, kuri gala rezultātā radīs vairāk problēmu, nekā nepieciešams. Vēl ļoti svarīga ir arī logu uzstādīšana. Pēc montāžas logu ailēm ir jābūt kvalitatīvi nosiltinātām un aizdrīvētām ar kvalitatīvām montāžas putām.

Īpaši svarīgi zināt par logu izmēru  un to izvietojumu savlaicīgi, jau tai periodā, kad mēs tikai sakām savas mājas plānošanu. Ja esat gatavi sākt plānot savas mājas būvniecību un jums ir jautājumi, tad uz tiem jums vienmēr atbildēs uzņēmuma RĪGAS LOGI speciālisti.

 

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger