error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

KRĀSAINIE “RĪGAS LOGI”

Logi kalpo ne tikai gaismas un komforta nodrošināšanai. Tiem ir liela nozīme jūsu mājokļa kopējā izskatā. Ja varam uzskatīt, ka logi ir interjera daļa, tad saprotam, ka tas nozīmē arī - estētika, dabiskums un mājīgums. Pasūtot krāsainos logus, var iegūt visu toņu gammu, pieskaņot rāmju toni pie ārējās un iekšējās apdares, mēbelēm, tādēļ tam vajadzētu pievērst vairāk uzmanības, izvēloties logu krāsas.Rāmju krāsošanai vispiemērotākās ir ACRYLCOLOR krāsas, kas ir izturīgas pret ultravioletajiem stariem.

Krāsainie logu profili ietekmē vizuālo fasādes uztveri. Ēkas iegūst unikālu izskatu, tā kā krāsainie logi ir ar to neatkārtojama un unikāla iezīme. Krāsainie logu profili ļauj īstenot visoriģinālākos dizaina projektus un ņemt vērā reģionālās arhitektūras īpatnības. ACRYLCOLOR augsto kvalitātes standartu apliecina RAL atbilstības zīme, kas nozīmē vācu krāsu standartu, ko 1927. gadā izstrādāja Valsts piegādes nosacījumu komiteja(Reichsausschuß für Lieferbedingungen und Gütesicherung) pēc laku un krāsu ražotāju pieprasījuma. Šā  izstrādāta universāla krāsu izvēles sistēma ir pieprasīta praktiski visās nozarēs, kur ir nepieciešama pareiza krāsas saprašana.

Ar ACRYLCOLOR krāsotā virsma ir noturīga pret mehāniskiem bojājumiem un nelabvēlīgu laika apstākļu ietekmi, tā ir zīdaina un bez porām, nebaidās no putekļiem un netīrumiem. ACRYLCOLOR logiem nav nepieciešama īpaša kopšana, un tos ir ļoti ērti un viegli sakopt mājas tīrīšanas  gaitā. Tā kā tie nepievelk netīrumus un putekļus, tad tos var mazgāt ar parasto tīrīšanas līdzekli.

ACRYLCOLOR ir vienkārši ekspluatējami, un ar savām spilgtajām krāsām priecēs gadu desmitiem ilgi. “Rīgas logi” krāsu paleti pastāvīgi atjauno, līdz ar to sniedz iespēju izvēlēties vispiemērotākos logus. “Rīgas logi” palīdzēs jums izvēlēties visoptimālāko krāsu – no klasiskās baltās līdz šīfera pelēkai. “Rīgas logi” piedāvā tik plašu krāsu paleti, kas spēs piepildīt jebkuru jūsu fantāziju. Piešķiriet savam mājoklim individualitāti ar krāsainiem “Rīgas logiem”!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger