error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

Logu izvēle dažādu gadsimtu mājās

Logi Hruščova laika mājās - pietiekoši veca piecstāvu paneļu ēka, kas bieži sastopamas dzīvojamā fondā. Konstruktīvi tās vēl ir diezgan labā stāvoklī, bet neiztur kritiku komforta un funkcionalitātes ziņā. Pēc statistikas, apmēram 90% logu konstrukcijas būtu vēlams samainīt. “Rīgas logi” piedāvā Hruščova laika ēkām jaunus logus, kas pārveidotu arī dzīvokļa veidolu. Par pieņemamu cenu varam palīdzēt atbrīvoties no jūsu problēmām vēl daudzu gadu garumā, jo “Rīgas logi” no ražotājiem saņem tikai kvalitatīvus materiālus ar pasaules vārdu.

Logi Staļina laika mājās - Staļina dzīvojamais fonds ir mājas, kas celtas pēc praktiskām, bet gadsimtu senām tehnoloģijām, tomēr to konstrukciju izturība pārspēj daudzas citas mūsdienu mājas. Masīvas mūra sienas, augsti griesti, lieli, gaiši dzīvokļi, teicama celtniecības kvalitāte, kas spēj izturēt ilgus gadus. Diemžēl Staļina mājās logi tika likti tie paši parastie, kādi bija tam laikmetam raksturīgi, tāpēc tie jau sen prasās pēc maiņas. To nespēj izmainīt pat vislabākā logu kopšana. Nav vērts gaidīt, jo “Rīgas logi” palīdzēs jums  radīt jaunu līmeņa komfortu jūsu dzīvoklī. Katrs pircējs varēs izvēlēties sev vispiemērotākos logus, un cena tiks aprēķināta pēc konkrētā projekta noteikumiem.

Logi vēsturisko laiku mājas - senais dzīvojamais fonds ir ēkas, kas celtas pagājušos gadsimtos. To izturība un ilgtspēja nerada nekādas šaubas. Tomēr vecās logu konstrukcijas bieži vairs nav derīgas dažādu iemeslu dēļ, ieskaitot to, ka tie ir morāli novecojuši un neatbilst mūsdienu drošības prasībām. Bieži tieši iznēsātie vecie rāmji sabojā visu komfortu un mājīgumu. “Rīgas logi” piedāvā tiem iedot jaunu elpu, telpām jaunu dzīvi atbilstoši mūsdienu logu sistēmas tehnoloģijām. “Rīgas logi” produkcija garantē augstu kvalitāti un patīkamu ārējo izskatu.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger