error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

LOGI UZ PASŪTĪJUMU

XXI gadsimtā dažādie stili un pilsētas arhitektūras virzieni vienkārši mūs fascinē ar savu daudzveidību. Mūsdienās var redzēt ļoti interesantas ēkas, tomēr nestandartu māju būvniecība pieprasa arī neparastas konstrukciju risinājumus. Katrs cilvēks vēlas kaut ko oriģinālu un tādu, kas ir harmonijā ar viņa personību. Tādos gadījumos klientam noder logi uz pasūtījumu.

Cilindra veida ēkās var tikt izmantots gan parastais taisnstūra stikls, gan cita veida stikli, bet logiem uz pasūtījumu jau nepieciešama īpaša montāža, kam nepieciešami speciāli apmācīti montāžnieki. Ja tie ir logi uz pasūtījumu, tad katrā konkrētā gadījumā jāņem vērā visus faktorus, kas iespaido logu eksplutāciju nākotnē. Var gadīties, ka jānomaina standarta vērtnes, cilpas un furnitūru.

Ļoti bieži lielās ēkās veic panorāmas stiklošanu, kad logiem ir milzīgs laukums un tie sastāv no daudziem maziem segmentiem. Šodien dažāda izmēra un formas logi uz pasūtījumu ir ļoti populāri. Šajā gadījumā logu blokus izgatavo no nelieliem atgriezumiem, ko savieno noteiktos stūros. Vajadzīgā plastikāta loga profila forma tiek panākta ar savienojumu palīdzību. Vispirms tas notiek logu rūpnīcā, tad tālāk kontrukciju pilnveido celtniecības laukumā.

Logi uz pasūtījumu var būt ļoti dažādi, bet visas klienta vēlmes jāizrunā jau pirms loga izgatavošanas sākuma. Tie nav standarta logi un klientam jārēķinās, ka logi uz pasūtījumi ir arī citā cenā.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger