error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

Paceļamās/bīdāmās durvis – vieglums un komforts

Elegantās paceļamās/ bīdāmās durvis ar S8000 vai S9000 sistēmu ir lielisks risinājums, lai nodalītu telpas no pagalmiem, balkoniem un dārziem.

Elegantās paceļamās/ bīdāmās durvis ar S8000 vai S9000 sistēmu ir lielisks risinājums, lai nodalītu telpas no pagalmiem, balkoniem un dārziem. Dažādām funkcijām paredzēto zonu sapludināšana gan biroju ēkās, gan daudzdzīvokļu un privātajos namos ir raksturīga mūsdienu arhitektūras iezīme.

Turklāt GEALAN paceļamās/bīdāmās durvis savas īpašā konstrukcijas dēļ ļauj optimāli izmantot telpu. GEALAN paceļamo/bīdāmo durvju S8000 sistēmas īpašais mehānisms ir ļoti viegli vadāms. Gandrīz līmeniskais slieksnis likvidē vizuālo barjeru starp iekštelpām un āra zonām, durvju slieksnis būs praktiski nemanāms. Līdz ar to bīdāmās durvis var izmantot arī sabiedriskām ēkām, kur stingra prasība ir telpu pieejamībai cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Šo priekšrocību novērtēs arī privātmāju vai dzīvokļu iemītnieki, kuri telpā bez grūtībām varēs iestumt gan bērnu ratiņu, gan terasē - riteņgaldiņu.
Bīdāmie elementi kalpo kā klasiska stila mūsdienīgs elements, kur izsmalcinātās stikla virsmas izstaro bezrūpību un eleganci, bet GELAN jaunās S 9000 paceļamās/ bīdāmas durvis pat pārsniedz šīs prasības – gan no vizuālā, gan no funkcionālā aspekta, jo tām ir izcilas siltumizolācijas īpašības, īpašs akcents uz dizainu, vēl lielāka iespēju daudzveidība.


“Rīgas logi” piedāvā paceļamās/ bīdāmās durvis katram pēc vēlmēm. Papildus baltās krāsas paceļamām/ bīdāmām durvīm, tās ir pieejamas arī dažādos citos ACRYLCOLOR toņos, kā arī ar dažādiem koksnes imitācijas elementiem. Vēl ir arī dažādu krāsu alumīnija grīdlīstes, kuras ir piemērotas paceļamām/bīdāmām durvīm. Durvju materiālus parasti izvēlas atkarībā no telpas dizaina un var savstarpēji kombinēt jebkurā veidā – stikls ar laminātu, dažāda veida stikli un tamlīdzīgi.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger