error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

Lai plastmasas logi kalpotu ilgāk!

Plastmasas logi tirgū joprojām ir vispieprasītākie, kļūst modernāki, universālāki, kvalitatīvāki, tāpēc ienāk gan vienkāršos dzīvokļos, gan lepnos savrupnamos. Prakse apliecinājusi, ka šie logi ir tikpat droši, taču ekspluatācijā daudz pieticīgāki nekā analogi koka rāmjos.

Plastmasas logi  tirgū joprojām ir vispieprasītākie, kļūst modernāki, universālāki, kvalitatīvāki, tāpēc ienāk gan vienkāršos dzīvokļos, gan lepnos savrupnamos. Prakse apliecinājusi, ka šie logi ir tikpat droši, taču ekspluatācijā daudz pieticīgāki nekā analogi koka rāmjos.

Mitrums plastmasas logiem nav nekāds apdraudējums, jo visiem sen zināma, ka plastmasas logi āra gaisa apmaiņu mājoklī vairs nepieļauj, ja vien pēc montāžas nav palikušas šķirbas starp ailu un rāmi, arī tā sauktā mikrovēdināšanas sprauga starp rāmi un vērtni to pienācīgi nenodrošina, tāpēc telpās var krāties mitrums. Pirms vairākiem gadiem, kad logu nomaiņa kļuva par plaukstošu biznesu, tajā iesaistījās arī milzum daudz amatieru, kas pieļāva nelāgas kļūdas savas apšaubāmās kvalifikācijas dēļ. Pašlaik šajā nozarē palikuši galvenokārt profesionāļi, kuri tagad lieto ne tikai klasiskās montāžas putas, bet arī dažādas lentes un plēves, kas spēj hermētiski noslēgt spraugas starp ailu un rāmi, droši pasargājot un turot sausu siltinājuma slāni. Viņi ir gatavi šim nolūkam izmantot arī minerālvati vai pat pakulas ar ģipsi – gluži kā pagājušajā gadsimtā, kad citus materiālus vienkārši nepazinām. Galvenais amatnieka uzdevums, logus uzstādot, ir neatstāt tur nevienu vietu, kur iekļūt āra gaisam un kondensēties mitrumam.

RĪGAS LOGU furnitūra izgatavota Vācijā, kas kalpo nevainojami padsmitiem gadu.  

Un tomēr katrai mehāniskai ierīcei ir nepieciešama apkope! Speciālisti uzskata, ka pat divreiz gadā – pavasarī un rudenī, kad strauji mainās gaisa temperatūra, – logiem visas kustīgās detaļas vajadzētu nopūst ar kādu silikona sadzīves eļļu. Vienlaikus arī izdzenāt putekļus un gružus, noslaucīt un ieeļļot blīvgumijas, lai ilgāk saglabātos to elastība. Gluži tāpat, kā savu automašīnu sagatavojam ziemai, lai durvis arī salā varētu viegli atvērt.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger